6 september 2014
15:00

Gullabo/Gullaboås IF

Referat: Lindås/Långasjö - Gullabo/Gullaboås IF

Det blev en tung förlust mot formstarka G/G, 1-2 efter 1-1 i paus. Vi börjar matchen piggt och efter 20 minuter tar vi rättvist ledningen, Isak gör 1-0 efter lite flipper i straffområdet. G/G kvitterar några minuter senare på straff, en straff som David räddar men straffskytten petar in returen. Resten av halvleken jämnar ut sig spelmässigt.
I inledningen av andra halvlek borde vi avgjort denna match, vi skapar en drös med målchanser som vi missar eller G/G:s målvakt paradräddar. Med kvarten kvar sticker sen G/G upp i ett anfall och tar ledningen med 1-2, tungt. Vi försöker trycka på för en kvittering sista minuterna men det var som förgjort. Totalt sett ingen bra fotbollsmatch, mycket långbollar och kamp om andrabollar. Det är bara att ta nya tag och träna på i veckan, sen har vi match igen på lördag.